På torsdag förmiddag har den ekumeniska kretsträffen sin första samling för terminen. Det är samling i Långareds församlingshem och det blir medverkan av begravningsentreprenören och föreläsaren Gillis Edman, Göteborg. Sorgen är kärlekens pris, varsamma och varma tankar om livets helhet är tema för anförandet och det blir servering.

På fredag morgon är kyrkorna i Loo och Långared öppna för bön. På fredag förmiddag är det samling för mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind

På söndag hålls gudstjänster och i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkan i Långaredsbygden.

I Långared är det förmiddagsgudstjänst med höstupptakt. Kjell Norberg predikar och det blir sång av Julia Tärnqvist.

I Loo hålls förmiddagsgudstjänst för stora och små under ledning av Marita Segerlind.

I Vänga blir det en gemenskapssamling på eftermiddagen under benämningen Vängadagen. Det blir lekar och grillning med mera och man möts utanför missionshuset.

-----------------------------------
Inger Svantesson 2018-09-02