På tisdag eftermiddag är syföreningarna i Långaredsbygden inbjudna av hembygdsföreningen till symöte i Hembygdsgården Ruus. Det blir bland annat berättelser om aktuellt i bygden samt servering.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar.

På söndag firas gudstjänster i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkan i Långaredsbygden.

I Loo hålls förmiddagsgudstjänst med höstupptakt. Det blir medverkan av Andreas Abrahamsson och Marita Segerlind. Församlingssångarna sjunger och nya medlemmar hälsas välkomna. Efteråt blir det servering.

Långared inbjuder till församlingsdag och man möts i Grävsnäskyrkan och firar gudstjänst tillsammans med församlingen där. Kjell Norberg och Bertil Carlsson medverkar.

I Vänga firas kvällsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och sång av Marie Persson.

På måndag kommande vecka är det dags för 11-kaffesamling i Vänga Missionshus som församlingen och intresseföreningen inbjuder till.

På onsdag kväll kommande vecka hålls bibelstudiesamling i Loo. Det blir undervisning och reflektion om lärjungaskap utifrån Apostlagärningarna under ledning av Andreas Abrahamsson.

------------------------------
Inger Svantesson 2018-09-16