På torsdag är det samling med samtal, soppa och gemenskap i Loo.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen är det mötesplatsen - samlingen för alla åldrar.

Behöver tron försvaras? Så benämns den samling på lördag eftermiddag i Loo som apologeten, teologen och läraren Stefan Gustavsson medverkar i. Han kommer att tala om den kristna trons kris och vägen vidare.

På söndag firas två gudstjänster i församlingarna i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared är det förmiddagsgudstjänst tillsammans med församlingen i Vänga. Det blir scoutinvigning där scouter med ledare från Vänga och Långared medverkar samt Kjell Norberg. Insamling görs till equmenia riksorganisation och det blir servering.

I Loo firas förmiddagsgudstjänst med predikan av Andreas Abrahamsson och sång av Grace and Pease. Efteråt hålls församlingsmöte.

På tisdag kväll kommande vecka har syföreningen i Loo symöte

------------------------------------
Inger Svantesson 2018-10-07