Tisdag kväll har syföreningen i Loo symöte

Onsdag kväll är det samtalskväll i Långared under ledning av Kjell Norberg

Fredag morgon är kyrkorna i Loo och Långared öppna för bön.

På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo - samlingen för alla åldrar under ledning av Marita Segerlind.

På lördag kväll hålls en konsert benämnd ”Gå djupare - en mässa” i Equmeniakyrkan Loo. Det är sångaren, musikern och författaren Bengt Johansson som har skrivit mässan och den uppförs av sångare och musiker från bygden. Efteråt blir det servering i församlingsvåningen.

På söndag firas gudstjänster i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Loo firas förmiddagsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och det blir sång och musik av Joakim Claesson, Mattias Skogholm och Daniel Dahlén.

I Vänga firas förmiddagsgudstjänst med predikan av Andreas Abrahamsson och sång av Jenny Bergstrand.

I Långared är det kvällsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg.

På onsdag kväll kommande vecka är det bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson.

---------------------------
Inger Svantesson 2018-10-14