På torsdag är det soppa, samtal och gemenskap i Loo.

Fredag morgon är kyrkorna i Loo och Långared öppna för bön.

På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo - samlingen för alla åldrar – under ledning av Marita Segerlind.

Lördag morgon inbjuds till frukost med seminarium i Equmeniakyrkan Loo. Det blir besök av pastor Carina Hult från Equmeniakyrkan Gråbo som håller föredrag kring temat ”Från New Age till Nytt Liv ”.

På söndag firas gudstjänster i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared hålls förmiddagsgudstjänst med predikan av Mikael Savhammar, pastor i Landvetter - Mölnlycke. Det blir sång av Charlotte Ahlberg och Karin Melin. De spelar och sjunger Lina Sandellsånger.

I Loo firas förmiddagsgudstjänst. Andreas Abrahamsson predikar och det blir sång av Lasse Sandvik, Vårgårda med flera.

I Vänga hålls bibelsamtal och bön på förmiddagen.

På tisdag kväll kommande vecka har syföreningen i Loo sin samling
--------------------------------------------
Inger Svantesson 2018-11-04