På måndag förmiddag är det dags för elva-kaffe i Vänga missionshus.

På onsdag kväll hålls bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. Mötesplatsen i Loo - samlingen för alla åldrar – hålls på fredag förmiddag.

På första söndagen i advent firas förmiddagsgudstjänster i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden. Första adventsljuset tänds och alla åldrar kommer att mötas till gudstjänst.

I Långared medverkar söndagsskolan och de har samtidigt sin terminsavslutning och det blir servering.

I Vänga predikar Jakob Larsson och det blir sång av Sandra Rydsmo och Evelina Nyberg samt servering.

I Loo predikar pastor Andreas Abrahamsson. Söndagsskolan deltagare sjunger och tänder första adventsljuset. Församlingssångarna sjunger och det blir insamling till byggkassan och efteråt blir det servering.

På eftermiddagen är församlingarna inbjudna till jubileumsmässa i Långareds kyrka med anledning av att Långareds kyrka är 200 år. Efteråt blir det samkväm i Albert Hall.

Kommande vecka på tisdag kväll har syföreningen i Loo sitt julsymöte.

På torsdag förmiddag den 6 dec är det dags för den ekumeniska kretsträffen att mötas till jul och adventssamling i Equmeniakyrkan Långared. Det blir medverkan av Lasse Svensson med dragspelet. De blir sång och musik i advent.

Inger Svantesson 2018-11-25