På tisdag kväll har syföreningen i Loo sitt julsymöte

På torsdag förmiddag är det dags för den ekumeniska kretsträffen. Det är jul och adventssamling i Equmeniakyrkan Långared. Lasse Svensson med dragspelet medverkar och det blir sång och musik i advent.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön.

Mötesplatsen i Loo - samlingen för alla åldrar – hålls på fredag förmiddag.

På lördag är det storsamling i Albert Hall. Långaredsbygdens equmenia inbjuder till luciafirande. Barn och ungdomar från bygden framför Luciaprogram med sånger och texter. Det blir servering och lotterier samt försäljning av diverse ting. Ungdomsledarna Jakob Rydsmo och Julia Dahlén och övriga ledare i equmenia ser till att allt ska fungera.

På andra söndagen i advent firas förmiddagsgudstjänst i Vänga med predikan av Kjell Norberg och sång av Torbjörn Larsson.

På söndag eftermiddag i Loo inbjuder söndagsskolan till julfest. Söndagsskolans deltagare framför julspel kring Jesu födelse och även andra programpunkter med sång och läsningar under ledning av ledarna i söndagsskolan. Det blir servering och diverse överraskningar.

Kommande vecka på onsdag kväll i Långared leder Kjell Norberg samtal om tron.

På torsdag den 13 dec är det samling i Loo med samtal, soppa och gemenskap.
-----------------------------
Inger Svantesson 2018-12-02