På onsdag kväll i Loo leder Andreas Abrahamsson bibelstudium utifrån Apostlagärningarna.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. Mötesplatsen i Loo hålls på fredag förmiddag.

På fjärde söndagen i advent firas förmiddagsgudstjänst i Långared med predikan av Kjell Norberg och sång av Marie Persson.

På julaftons förmiddag är det samling kring krubban i Vänga Missionshus. Kjell Norberg medverkar.

Julaftons kväll är det julnattsgudstjänst i Loo. Det blir sång och musik av Olof Säll och Andreas Abrahamsson medverkar. Fackeltåg till kyrkan ordnas från flera av byarna som går till julnattsgudstjänsten.

Annandag jul på förmiddagen firas missionsgudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden. Missionsinsamlingar till gemensamt missionsarbete i andra länder genom Equmeniakyrkan görs och missionsinformationer ges.

I Långared blir det medverkan pastor Kjell Norberg samt sång och servering.

I Loo är det medverkan av missionskommittén och det blir sång av församlingssångarna samt servering.

I Vänga firas cafégudstjänst. Dan-Olof Wängberg berättar och visar bilder från Ecuador.

Inger Svantesson 2018-12-16