På onsdag hålls en kväll med samtal om tron i Långared under ledning av Kjell Norberg.

På fredag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar.

På lördag förmiddag hålls ett seminarium i Loo benämnt ”Tro, hopp och hälsa” Det är AnnaKarin Abrahamsson som talar om hur vi kan ära Gud med vår kropp. Det blir möjligheter att pröva på Tikva, en träningsform på kristen grund.

Under helgen har Equmeniaförsamlingarna i Långaredsbygden sina respektive årsmöten med sedvanliga förhandlingar.

På lördag eftermiddag har församlingen i Långared sitt årsmöte och servering ingår.

På söndag eftermiddag har församlingen i Vänga sitt årsmöte.

I Loo möts man på söndag till en heldag. På förmiddagen hålls årsmöte och därefter serveras lunch. Klockan 14.00 blir det årshögtid med gudstjänst och nattvard. Andreas Abrahamsson medverkar.

På måndag förmiddag kommande vecka är det dags för elva-kaffe i Vänga missionshus.

På tisdag kväll kommande vecka inbjuds till en Alfa-kväll i Vänga med samtal om kristen tro.

Inger Svantesson 2019-01-20