På lördag inbjuds till vårauktion i Loo. Skänkta alster av olika slag kommer att försäljas sådant som virkats, bakats, vävts, broderats, snickrats, med mera. Det blir lotterier med olika slag av vinster, fiskdamm och i programmet ingår andakt som leds av Andreas Abrahamsson samt servering. En kommitté har förberett auktionen som tror på god samling och gott resultat till församlingens arbete.

Övrigt under veckan

På tisdag har tisdagsträffen i Långared samling.

På torsdag förmiddag har den ekumeniska kretsträffen sin samling. Man möts i Vänga missionshus och medverkande gäst är Erik Fristedt som berättar om Livet på landet förr. Anställda från församlingarna medverkar och det är servering.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På söndag firas gudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Loo firas förmiddagsgudstjänst med predikan av Andreas Abrahamsson och det blir sång av Jenny Brunnegård.

I Vänga hålls förmiddagsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och sång av Daniel Eliasson.

I Långared inbjuds till kvällsandakt där Kjell Norberg medverkar och det blir sång av gruppen syster Salt som består systrarna Madelene, Charlotte och Marina (födda Lundin).

Kommande vecka på tisdag kväll är det dags för symöte i Loo och man möts hos Ingegerd Johansson, Frishulan.

På onsdag kväll hålls bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson.

På torsdag den 11 april är det dags för samling med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

Inger Svantesson 2019-03-31