På tisdag har Långareds Tisdagsträff utflykt och man samlas för avfärd kl 14.00.

I Loo har syföreningen på tisdagskvällen till sin samling.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På söndag firas gudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared är det förmiddagsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och det blir sång.

I Loo predikar Jakob Larsson vid förmiddagsgudstjänst och det blir sång av Elin Molin. Senare på förmiddagen blir det kosläpp i Snurrebo med servering av bland annat korv och bröd.

På kvällen inbjuds till gudstjänst i Vänga. Kjell Norberg predikar och Marie Persson sjunger.

Kommande vecka på måndag är det dags för 11-kaffe i Vänga missionhus, samlingen som intresseföreningen och Equmeniaförsamlingen ordnar tillsammans.

På tisdag kväll hålls valborgsmässofirande på Sommarhemmet Attholmen. Det blir vårtal av Andreas Benkel och sång av manskör. Musikquiz och servering ingår i programmet.

Torsdagen den 2 maj är det dags för den ekumeniska kretsträffen och samling hålls i Equmeniakyrkan Långared. Det blir medverkan av Birgitta Carlsson, tidigare riksdagsledamot

Inger Svantesson 2019-04-22