På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson.

På torsdag har syföreningen i Loo utflykt till Cesarstugan för att bland annat se utställningen ”Bondens år” Det är avfärd från Equmeniakyrkan Loo kl 12.00 på förmiddagen.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På lördag eftermiddag är det Beachwolleybollsträning på sommarhemmet Attholmen.

På kvällen inbjuds till gudstjänst då det blir sång av Loo-tjejerna och predikan av Jakob Larsson.

På söndag firas förmiddagsgudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared predikar Niklas Lewin från Lerum och det blir sång. Efter gudstjänsten ordnas med servering.

I Vänga blir det medverkan av Daniel Ånskog och församlingsmedlemmar från Gråbo. Efteråt blir det servering.

I Loo predikar Andreas Abrahamsson och nattvard firas. För sång svarar Sandra Josefsson med flera och efter gudstjänsten blir det servering och församlingsmöte.

Inger Svantesson 2019-05-12