På måndag förmiddag är det dags för elva-kaffe i Vänga missionhus.

Kristi Himmelsfärds Dags morgon, inbjuder Equmeniakyrkona till gökotta på sommarhemmet Attholmen. Deltagarna uppmanas medta kaffekorg.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen har mötesplatsen sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På söndag firas gudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared firas förmiddagsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och det blir sång av Bonette Bryngelsson med vänner samt servering.

I Loo är det förmiddagsgudstjänst med predikan av Andreas Abrahamsson.

I Vänga hålls kvällsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och sång av Helena Andreasson.

På söndagskvällen inbjuds till en timma av bön och stillhet i Loo.

På tisdag kväll kommande vecka hålls en bönesamling på sommarhemmet Attholmen benämnd ”Bemeoss”.

På torsdag, Nationaldagen, uppmanas till Bön för Sverige och en bönesamling hålls på sommarhemmet Attholmen under ledning av Monica Jonsson.

Inger Svantesson 2019-05-26