På tisdag kväll hålls en bönesamling på sommarhemmet Attholmen benämnd ”Bemeoss”.

På torsdag, Nationaldagen, uppmanas till Bön för Sverige och en bönesamling hålls på förmiddagen på sommarhemmet Attholmen under ledning av Monica Jonsson.

På eftermiddagen inbjuder Långareds hembygdsförening till Nationaldagsfirande på Hembygdsgården i Ruus. Det blir sång av manskör och tal av prästen Joakim Schön och servering.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen har mötesplatsen sin samling för alla åldrar.

På lördag kväll är det Tillsammanskväll på sommarhemmet Attholmen. Det blir bland annat familjetävlingar. Kvällen avslutas med samling under ledning av ungdomsledare Jakob Rydsmo och sång av Klemetz.

På söndag, pingstdagen, firas två förmiddagsgudstjänster.

Församlingarna i Långared och Vänga möts på sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av Kjell Norberg och det blir sång och servering.

Församlingen i Loo möts vid Loo Kvarn och predikar gör Andreas Abrahamsson. Med sång medverkar Sandra Josefsson med flera. Efter gudstjänsten blir det tillfälle till aktiviteter som 5-femkamp med mera och lunch serveras.

På tisdag kväll kommande vecka hålls bönesamlingen ”bemeoss” på sommarhemmet Attholmen.