På tisdag kväll är det bönesamlingen Bemeoss på sommarhemmet Attholmen.

På onsdag kväll hålls bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön. På fredag förmiddag är det start för terminen av mötesplatsen – samlingen för alla åldrar med fika och gemenskap i Loo.

”Med Gud på tur. Norge på langs. Från söder till norr” så är benämningen på samlingen på fredag kväll på sommarhemmet Attholmen. Det blir medverkan av David Erixson samt servering.

På lördag eftermiddag är det Beachvolleybollturnering och på kvällen möte på sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av Gustav Jannerland och sång av gruppen Gott och blandat från Långared samt servering.

På söndag förmiddag firas förmiddagsgudstjänst på sommarhemmet och det blir medverkan av Kjell Norberg, Andreas Abrahamsson, Jakob Rydsmo och Julia Dahlén. Nattvard firas och möjligheter till dop ges. Efteråt är det servering.

På måndag kommande vecka är det dags för elva-kaffe i Vänga missionshus och på tisdag kväll hålls bönesamlingen Bemeoss på Attholmen

------------------------------
Inger Svantesson 2019-08-18