På måndag är det dags för elva-kaffe i Vänga missionshus

På tisdag kväll är det bönesamlingen Bemeoss på Attholmen.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På lördag förmiddag är det städdag i Equmeniakyrkan Loo.

På söndag firas gudstjänster i alla tre församlingarna.

Loo inbjuder till förmiddagsgudstjänst med predikan av Kjell Johansson Ornunga, tidigare pastor i Ljungs församlingskrets. Det blir sång och musik av Britt-Marie Svensson med vänner.

I Vänga är det förmiddagsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och sång av Hilda Larsson med flera.

I Långared hålls församlingsmöte på eftermiddagen som följs av en kvällsandakt under ledning av Kjell Norberg.

Kommande vecka på onsdag kväll är det bibelsamtal utifrån Apostlagärningarna i Vänga.

Torsdag den 5 sept startar de ekumeniska kretsträffarna för terminen med samling i Loo. Det blir besök av Robert Sörstrand, präst i Bjärke församling som berättar om pilgrimsresa till Israel.

------------------------
Inger Svantesson 2019-08-25