På onsdag kväll är det bibelsamtal utifrån Apostlagärningarna i Vänga.

På torsdag startar de ekumeniska kretsträffarna för terminen med samling i Loo. Robert Sörstrand, präst i Bjärke församling, berättar om pilgrimsresa till Israel. Representanter från församlingarna medverkar och det blir servering.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På söndag är det samlingar i alla tre församlingarna.

I Långared firas förmiddagsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och sång av Charlotte Ahlberg med flera. Gudstjänsten har prägel av höstupptakt och det blir servering.

Loo inbjuder till förmiddagsgudstjänst med predikan av Andreas Abrahamsson och sång av församlingsångarna. Också i Loo benämns gudstjänsten som höstupptakt och det blir servering.

I Vänga är det en gemenskapseftermiddag med olika aktiviteter som följs av en andakt i missionshuset. Kjell Norberg medverkar vid andakten och det blir sång.

På onsdag kväll kommande vecka är det bibelsamtal utifrån Apostlagärningarna i Långared under ledning av Kjell Norberg.

På torsdag den 12 sept är det dags för soppa, samtal och gemenskap i Loo.

Inger Svantesson 2019-09-01