På onsdag kväll är det bibelsamtal utifrån Apostlagärningarna i Långared under ledning av Kjell Norberg.

På torsdag är det dags för soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På lördag har församlingen i Långared en arbets- och gemenskapsdag. Det är samling vid kyrkan på morgonen för arbete. Avbrott sker för kaffe och lunch. På eftermiddagen är det samling vid Sågen i Loo där middag serveras och avslutningsord hålls av Kjell Norberg.

På söndag inbjuds till förmiddagsgudstjänst i Loo. Det blir predikan av Eva Andersson. Eva bor i Börta och predikar och leder bönesamlingar vid olika tillfällen i församlingar i bygden. Med sång och musik medverkar Johanna Lovenbäck.

Kommande vecka på tisdag eftermiddag är syföreningarna i bygden inbjudna till symötessamling i hembygdsgården Ruus.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo. Studiet utgår från Apostlagärningarna och leds av Andreas Abrahamsson.

På onsdag kväll är det bibelsamtal i Vänga. Samtalet utgår från Apostlagärningarna och leds av Kjell Norberg.
Inger Svantesson 2019-09-08