På tisdag eftermiddag är syföreningarna i bygden inbjudna till symötessamling i hembygdsgården Ruus.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo. Studiet utgår från Apostlagärningarna och leds av Andreas Abrahamsson.

På onsdag kväll är det bibelsamtal i Vänga. Samtalet utgår från Apostlagärningarna och leds av Kjell Norberg.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På lördag kväll inbjuder församlingen i Långared till Gospelkväll med kören Sing Back från Långaredsbygden. Det blir servering och nattord av Kjell Norberg.

På söndag hålls gudstjänster och samlingar i alla tre församlingarna.

Församlingen i Loo har församlingsdag och ställer färden till Sämsjöborg där förmiddagsgudstjänst firas tillsammans med församlingen på platsen. Sedan blir det fika, aktiviteter, samtal, gemenskap och mat.

I Vänga inbjuds till förmiddagsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och sång av Carola Gustafsson och Anette Svensson.

I Långared hålls en kvällsandakt under ledning av Kjell Norberg.

Tisdag kväll kommande vecka har syföreningen i Loo sin samling.

------------------------------
Inger Svantesson 2019-09-15