På tisdag kväll har syföreningen i Loo sin samling.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På lördag kväll inbjuder församlingen i Långared till en cafékväll. Det blir en samling med Markus Torgeby, ”löparen” som ger tankar och idéer om livet.

På söndag inbjuds till förmiddagsgudstjänst i Loo. Det blir scoutinvigning och sång av ungdomar. Andreas Abrahamsson medverkar och det blir servering.

På söndagskvällen hålls en ekumenisk gudstjänst i Långareds Kyrka. Präster och pastorer i bygden medverkar och det blir inskrivning av konfirmander. Senaste nytt om Novy Dom ges och insamling görs till Barn i Urakina samt servering.

Kommande vecka på måndag förmiddag är det dags för elvakaffe i Vänga

På onsdag kväll är det samling i Vänga med samtal och funderingar utifrån Apostlagärningarna.

På torsdag den 3 okt har den ekumeniska kretsträffen sin samling med medverkan av Göran Haraldsson och man möts i Vänga.

-----------------------------
Inger Svantesson 2019-09-22