Måndag förmiddag är det dags för elvakaffe i Vänga

På onsdag kväll är det samling i Vänga med samtal och funderingar utifrån Apostlagärningarna.

På torsdag har den ekumeniska kretsträffen sin samling och det blir visor och berättelser av Göran Haraldsson från Degebo, Anten, och man möts i Vänga.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På söndag inbjuds till gudstjänster och samlingar i alla tre i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared möts man redan på morgonen till skördefrukost. Medverkande gäst är Lena Manea från Loo, Mölnemad. Det blir andakt och för barnen söndagsskola och klubben.

I Loo firas förmiddagsgudstjänst med predikan av Bosse Christoffersson. Det blir sång och musik av Jenny och Håkan Dahlgren, Jenny Brunnegård och Mats Gustafsson.

I Vänga hålls förmiddagsgudstjänst med nattvard. Kjell Norberg predikar och det blir sång av Torbjörn Larsson. Söndagsskolan har samling och det blir servering.

Kommande vecka på tisdag kväll möts syföreningen i Loo.

Torsdag den 10 okt är det dags för soppa, samtal och gemenskap i Loo

-----------------------------------------