På tisdag kväll möts syföreningen i Loo.

På onsdag kväll är syföreningen i Långared inbjuden till Vänga för gemensamt symöte.

På torsdag är det dags för soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På söndag, tacksägelsedagen, inbjuds till förmiddagsgudstjänster dels i Vänga och dels i Loo.

I Vänga möts man tillsammans med församlingen från Långared och det hålls scoutinvigning. Det är bön- och offerdag för Equmenia riks. Kjell Norberg medverkar och servering äger rum efter gudstjänsten.

I Loo firas gudstjänst med välkomnade av diakon Ellen Gunnardo. Akten leds av Equmeniakyrkans regionsledare Tomas Hammar. Församlingens pastor Andreas Abrahamsson medverkar det blir sång av 40-talister. Gudstjänsten kallas också skördehögtid. Efter gudstjänsten, vid serveringen, finns det möjlighet att inhandla något från hösten olika alster.

Inger Svantesson 2019-10-06