På tisdag kväll möts syföreningen i Loo hos Majvor Jansson.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson.

Torsdag kväll inbjuds till en samling i Loo med Magnus Sternegård från Equmenia riks. Hans tema är ”Att växa i tro” och det handlar om hur vi kan hjälpa barn och ungdomar att växa i tro.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På söndag inbjuds till gudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Loo firas förmiddagsgudstjänst med nattvard. Andreas Abrahamsson predikar och det blir sång av Petra Helldin.

Vid förmiddagsgudstjänst i Vänga predikar Kjell Norberg och leder barnvälsignelseakt. Nya medlemmar hälsas välkomna och med sång medverkar Hulda och Thomas Grinderslev. Söndagsskola hålls och det blir servering.

I Långared inbjuds till en kvällsandakt som leds av Kjell Norberg och det blir sång.

Kommande vecka på måndag förmiddag är det dags för elva-kaffe i Vänga Missionshus.

På tisdag kväll hålls bibelsamtal i Långared.

På onsdag kväll är det bibelsamtal i Vänga.

Inger Svantesson 2019-10-20