På tisdag kväll har syföreningen i Loo samling.

På torsdag är det samling för den ekumeniska kretsträffen och man möts i Equmeniakyrkan Långared. Anders Josefsson, Loo kåserar över Vad gör en skogsförvaltare?

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På söndag inbjuds till förmiddagsgudstjänster i alla tre församlingarna.

I Långared blir det predikan av Kjell Norberg. Med sång medverkar Sofia Welin med familj. I gudstjänsten ingår barnvälsignelseakt och söndagsskolan och klubben har samling. Efteråt ordnas med servering.

I gudstjänsten i Loo predikar Andreas Abrahamsson. Med sång och musik medverkar Madelene Sernestrand, Charlotte Ahlberg och Jenny Martinsson. Efter gudstjänsten hålls församlingsmöte.

I Vänga möts man till bibelsamtal och bön.

Kommande vecka på onsdag kväll är det bibelsamtal i Vänga. Det blir samtal utifrån Apostlagärningarna.

På torsdag den 14 nov är det dags för soppa med samtal och gemenskap i Loo.

-----------------------------
Inger Svantesson 2019-11-03