Nyårsdagen kl 11.00 hälsas vi välkomna till en gemensam gudstjänst i Långaredsbygdens equmeniakyrkor. Det är samling i Equmeniakyrkan Långared. Det blir predikan av Kjell Norberg, sång av Linda och Henrik Molin och nattvad firas. Insamling görs till vårt barn- och ungdomsarbete i Långaredsbygdens Equmenia och efter gudstjänsten inbjuds till servering.

På söndag den 5 januari som också är trettonsdagsafton firas förmiddagsgudstjänster i Loo och Vänga

I Loo predikar Ellen Gunnardo och det blir sång av For Him.

I Vänga predikar Kjell Norberg och det blir sång. Efter gudstjänsten blir det servering.

På trettonsdagsafton kl 19.00 är det traditionellt konsert i Albert Hall Långared. Det är bygdens föreningar och kyrkor som står bakom Albert Hall och är inbjudare till konserten.

Inger Svantesson 2019-12-29