På lördag och söndag i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden hålls årsmöten och årshögtid. Årsmöte äger rum i Långared på lördag eftermiddag. På söndag förmiddag har församlingen i Loo sitt årsmöte. I Vänga firas årshögtid på söndag förmiddag.

Vid årshögtiden i Vänga predikar Kjell Norberg och det blir sång av Johanna Lovenbäck och Charlotte Gustafsson. Nattvard firas och det blir servering efter gudstjänsten.

Övrigt i vecka 5 så är det elva-kaffe på måndag förmiddag i Vänga och på tisdag kväll är det bibelsamtal i Vänga.

På onsdag kväll är det bibelsamtal i Långared

På fredag morgon hålls bön i Långared och Loo

På fredag förmiddag mellan Kl 10 och 12 är det mötesplatsen i Loo

Kommande vecka, tisdag 4 febr, har syföreningen i Loo sin första samling för terminen

Så är det dags för den ekumeniska kretsträffen – den första för terminen. Torsdag 6 febr. är det samling i Loo. Medverkar gör Anna Hagnell och hon talar kring ämnet ”Min resa med Elisabeth Hesselblad – Sveriges andra helgon”. Det blir servering och medverkan av församlingsanställda.

---------------------------------------
Inger Svantesson 2020-01-26