Det är stilla veckan med påskhelg och flera samlingarna i Långaredsbygdens Equmeniakyrkor är inställda p g a coronavirus.

Följande samlingar fanns i planeringen och INSTÄLLD är angivet på flera av samlingarna.

Passionsandakterna i Loo måndag, tisdag och onsdag kvällarna är INSTÄLLDA

Torsdag kväll kl 18.00 hålls ekumenisk gudstjänst med nattvard i Långareds Kyrka. Medverkan av Kjell Norberg och Robert Sörstrand.

Långfredagen har Loo bön kl 8.30 men gudstjänsten kl 10.00 är INSTÄLLD.

I Vänga kl 10.30 på långfredagen är det bibelsamtal och bön samt nattvard. Medverkan av Kjell Norberg

Påskdagens gudstjänst kl 10.00 i Loo är INSTÄLLD

I Långared är ekumenisk gudstjänst kl 10.00 på påskdagen annonserad. Enligt predikoturer i AK är endast inbjudan till bön mellan 10.00 och 14.00 annonserad. Kort andakt hålls vid varje hel timme. Medverkan av Kjell Norberg.

I Vänga möts man på påskdagen kl 15.00 till gudstjänst bakom missionshuset. Medverkan av Kjell Norberg. Gräddning av våfflor kommer att ordnas.

På Annandag påsk är den planerade gudstjänsten – Tillbaka till Emmaus – i Loo INSTÄLLD

2020-04-05 Inger Svantesson