Måndag 31 aug är elva-kaffet i Vänga inställt

Torsdag 3 sept kl 10.30 inbjuds till Kretsträffen med samling i Långared. Promenad (ca 400 m) till slåtterängarna på Bryngelsgården i Långared. De håller på att restaureras. Thorbjörn Johansson guidar. Parkering vid Equmeniakyrkan. Ingen servering.

Fredag mellan 8.00 och 9.00 är det Öppen kyrka i Långared

Fredag morgon i Loo är det bön och på förmiddagen är det dags för mötesplatsen.

Lördag är det arbetsdag i Loo mellan kl. 9-13 Både i och utanför kyrkan, vi hjälps åt att städa och fixa med det som behövs. Var och en tar med sitt eget fika. Läs mer på hemsidan www. equmeniakyrkan.se/Loo.

På söndag morgon inbjuder Långared till Skördefrukost med föredrag

I Loo firas förmiddagsgudstjänst på söndag med predikan av Ellen Gunnardo. Sång av Jenny Brunnegård och Mats Gustafsson. Se mer info på hemsidan www.equmeniakyrkan.se/Loo

I Vänga möts man till Vängadagen på söndag. Alla är välkomna att umgås vid missionshuset och det blir servering.

-----------------------------------
Inger Svantesson 2020-08-30