På tisdag kl 10.30 är det tisdagspromenad i Loo. Det inleds med en andakt därefter blir det dags för vandring. Medtag gärna fika

På onsdag kväll kl 19.00 till 19.30 hålls en musikandakt i Loo Det blir medverkan av Jenny Brunnegård och Mats Gustafsson.

Fredag morgon i Loo är det bön mellan 8.30 och 9.30 i kyrksalen och på förmiddagen mellan kl 10.00 och 12.00 är det mötesplatsen för barnfamiljer och samlingarna börjar nu inomhus

Allhelgonahelgen inbjuds till ttvå mötestillfällen i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Vänga firas allahelgonagudstjänst med nattvard på lördag förmiddag. Det blir ljuständning och medverkan av Kjell Norberg samt fiolmusik.

INSTÄLLD - I Loo firas allahelgonagudstjänst på lördag förmiddag. Det blir ljuständning och medverkan av Andreas Abrahamsson. För sång och musik svarar Britt-Marie Svensson och Miriam Ekman.

I Långared på söndag mellan kl 10.00 och 14.00 är det Öppen kyrka med andakt, ljuständning och möjlighet till nattvard. Kjell Norberg leder.

Inger Svantesson 2020-10-25