På tisdag kl 10.30 är det tisdagspromenad i Loo. Det inleds med en andakt därefter blir det dags för vandring. Medtag gärna fika

På tisdag kl 19.00 är det bibelsamtal i Vänga ”Vi läser ur Jakobs brev”. Kjell Norberg är med och leder.

Planerat symöte på tisdag kväll i Loo är inställt.

Fredag morgon i Loo är det bön mellan 8.30 och 9.30 i kyrksalen och på förmiddagen mellan kl 10.00 och 12.00 är det mötesplatsen för barnfamiljer

Lördagens höstbasar i Loo är inställd

I Långared på söndag är söndagsskolan inställd. Det är Öppen kyrka mellan kl 10.00 och 12.00 med möjligheter till bön och ljuständning.

I Vänga kl 10.30 på söndag inbjuds till gudstjänst. Predikan av Kjell Norberg och sång av Kerstin Karlsson, Anten, och det blir servering.

På söndag förmiddag kl 10.00 möts söndagsskolan i Loo och kl 10.00 är det annonserat gudstjänst med nattvard i Loo som senare meddelats att den är inställd. Istället hålls en kort söndagsandakt utanför kyrkan. Därefter blir det möjlighet att gå en kort vandring till stationer med möjlighet till bön och eftertanke .

-------------------------------------
Inger Svantesson 2020-11-15