You are hereArkiv ordnat per månad / februari 2021

februari 2021

Tisdag och fredag förmiddagar är det vandringar i Loo. Anmälan om deltagande görs till Ellen Gunnardo eller Andres Abrahamsson. Grupper om åtta kan gå tillsammans.

Fredag morgon den 5 mars är det bön i Loo mellan 8.30 och 9.30 i kyrksalen.

Söndagen 7 mars är det Öppen Kyrka i Långared mellan kl 10.00-14.00. Se ytterligare information på hemsidan equmeniakyrkan.se/langared

Den i mötesbladet annonserade kvällsandakten i Loo 24 febr utgår, liksom möteshelgen 27 och 28 febr med Micke Gunnardo, lörd kl 19 och sönd kl 10.00 i Loo.

Tisdag och fredag förmiddagar har det påbörjat vandringar i Loo. Anmälan om deltagande görs till Ellen Gunnardo eller Andres Abrahamsson. Grupper om åtta kan gå tillsammans.

Tisdagen den 16 febr kl 19.00 är det bibelläsning i Vänga. Vi läser ur Jakobs brev

De i mötesbladet annonserade samlingarna 17 febr, dels i Långared på askonsdagen och dels bibelstudiet i Loo utgår.

Fredag morgon den 12 febr i Loo är det bön mellan 8.30 och 9.30 i kyrksalen.

Söndagen 14 febr är det Öppen Kyrka i Långared mellan kl 10.00-12.00.
Långareds hemsida Equmeniakyrkan.se/langared