You are hereArkiv ordnat per månad / maj 2021

maj 2021

Måndag 31 maj kl 10.30 i Vänga är det promenad. Samling vid missionshuset. Ta med fika.

Tisdag förmiddag är det vandring i Loo. Anmälan om deltagande görs till Ellen Gunnardo eller Andreas Abrahamsson. Grupper om åtta kan gå tillsammans.

Fredag morgon den 4 juni är det bön i Loo mellan 8.30 och 9.30 i kyrksalen.

Måndag 24 maj kl 10.30 i Vänga är det promenad. Samling vid missionshuset. Ta med fika.

Fredag morgon den 28 maj är det bön i Loo mellan 8.30 och 9.30 i kyrksalen.

Måndag 17 maj kl 8.00 i Vänga är det promenad. Samling vid missionshuset. Ta med fika.

Onsdag 19 maj kl 19.00 är det bibelstudium i Vänga.

Fredag morgon den 21 maj är det bön i Loo mellan 8.30 och 9.30 i kyrksalen.

Måndag 10 maj kl 10.30 i Vänga är det promenad. Samling vid missionshuset. Ta med fika.

Tisdag 11 maj kl 18.00 är det vårstädning i Vänga. Joel ordnar fika

Tisdag 11 maj kl 18.30 har styrelsen i Loo möte

Fredag morgon den 7 maj är det bön i Loo mellan 8.30 och 9.30 i kyrksalen.

Söndagen 9 maj är det Öppen Kyrka i Långared mellan kl 10.00 -14.00. Se information på hemsidan equmeniakyrkan.se/langared